Chauffeur groepsvervoer

Ben jij op zoek naar baan met betekenis?

Zit jij graag achter het stuur, maar vind je het sociale aspect net zo belangrijk? Word dan Chauffeur groepsvervoer bij Princen Personenvervoer!

Dit ga je doen:

Als chauffeur groepsvervoer zorg jij ervoor dat al je passagiers veilig, tijdig en comfortabel worden vervoerd naar hun eindbestemming. Onze klanten zijn met name ouderen en gehandicapten die van hun verblijfplaats naar de dagbesteding gaan en terug. Je zult dan ook bijna dagelijks dezelfde mensen vervoeren rond dezelfde tijdstippen. Hiermee zit er een goede structuur in de dagelijkse werkzaamheden. Je begint meestal rond 07.30-08.00 uur en werkt dan tot ongeveer 10.00 uur. Daarna ga je naar huis om in de middag rond 15.00 uur met je tweede dienst van die dag te starten. Rond 16.30-17.00 uur zijn de vaste ritten gereden. Wil je langer of meer werken dan zijn er vaak rond het middag uur en in de avond nog ritten ziekenvervoer die gereden kunnen worden. Hiermee kun je je dagen dus invullen zoals je zelf wenst.

Je wordt in het weekend ongeveer 1x per 4 weken ingepland en het werkrooster is ruim van te voren bekend. Daarnaast zal je mee rouleren in het wachtdienstrooster, dit betekent dat je 1x in de 9-10 weken bereikbaarheidsdienst hebt voor als er een spoedgeval is. Onze voertuigen staan op onze standplaats in Weert, dit is de locatie waar je dienst begint en eindigt.

Dit breng je mee:

Als je in de taxibranche wilt werken, dien je in het bezit te zijn van een chauffeurskaart taxi. Heb je dit diploma nog niet behaald? Dan betaalt Princen Personenvervoer een opleidingstraject wat je gaat volgen om dit diploma alsnog te behalen.
Daarnaast:
  • Ben je woonachting in de directe omgeving van Weert.
  • Ben je minimaal 2 jaar in het bezit van een geldig rijbewijs B.
  • Ben je van maandag tot en met zondag beschikbaar voor een wekelijks wisselend rooster.
  • Beheers je de Nederlandse taal goed, zowel in spreken als in lezen.
  • Ben je flexibel en representatief.

Dit mag je van ons verwachten:

Je komt te werken binnen een ondernemend familiebedrijf in een verantwoordelijke en zelfstandige functie. Het betreft een baan voor 0 – 36 uur per week. Meer uren zijn eventueel bespreekbaar.

Het salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring en is gebaseerd op de CAO Zorgvervoer en Taxi. Het startsalaris voor een beginnend taxichauffeur is vastgesteld op € 13,73 bruto per uur (o.b.v. 23 jaar en ouder).

Vanaf dag één bouw je pensioen op via het Pensioenfonds Vervoer en je wordt jaarlijks uitgenodigd voor diverse cursussen om je kennis op peil te houden.

Word jij onze nieuwe collega?

Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV op de mail: pz@princen.com. Zien wij ook een match, dan word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Voor vragen over deze vacature kun je telefonisch of per mail contact opnemen via 0495 – 580 565,  pz@princen.com of bekijk onze website www.princen.com.

Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.