Princen Personenvervoer

Princen Personenvervoer levert veilig, tijdig en comfortabel personenvervoer voor een acceptabele prijs.

U kunt bij ons terecht voor taxivervoer op bestelling, maar ook voor rolstoelvervoer, luchthavenvervoer, zakelijk vervoer en zorg,- en ziekenvervoer

Princen Zorg-, en Ziekenvervoer Weert

Naar het ziekenhuis of de therapeut? Princen Ziekenvervoer Weert zorgt ervoor dat u op tijd ter plaatse bent.

Bij ernstige gezondheidsproblemen heeft u andere zaken aan uw hoofd dan vervoer van en naar uw behandelingen.
De medewerkers van Princen –gespecialiseerd in zittend ziekenvervoer per taxi en rolstoelvervoer per rolstoelbus- begrijpen dat als geen ander. Daarom verzorgen wij al uw ziekenvervoer met persoonlijke aandacht. Bij het zieken- en rolstoelvervoer van Princen Ziekenvervoer Weert staat de mens voorop.

De afdeling zittend ziekenvervoer in Weert is opgericht in 1996. Onze medewerkers hebben een jarenlange ervaring en weten waar betrouwbaar ziekenvervoer en rolstoelvervoer aan moet voldoen. U wordt graag te woord gestaan door onze medewerkers.

Persoonlijke aandacht

Uw ziekenvervoer wordt altijd verzorgd met persoonlijke aandacht. Alle taxibedrijven die het vervoer voor het Ziekenvervoer verzorgen, beschikken over het “TX” keurmerk voor taxibedrijven. Dit keurmerk staat voor vakkundigheid en kwaliteit van de aangesloten taxibedrijven. Het ziekenvervoer en rolstoelvervoer wordt verzorgd door een vaste kern gediplomeerde taxichauffeurs. Iedere dag zijn er aangepaste taxi’s onderweg voor het Ziekenvervoer Weert.

Wie hoort er bij:

Het zittend ziekenvervoer en rolstoelvervoer wordt verzorgd door onderstaande taxibedrijven:

Princen Personenvervoer
Maaseikerweg 155
6005 AD Weert
www.princen.com

Taxibedrijf Briels
St. Mathiasstraat 9-9a
6004 AB Weert

Beerens Personenvervoer
Newtonweg 16L
6101 WX Echt
www.beerenspersonenvervoer.nl

Lees meer
Schoon

Luchthavenvervoer

Voor een rit naar of van het vliegveld bent u bij Princen Personenvervoer aan het juiste adres. Indien u tijdig reserveert brengen onze chauffeurs u graag naar de luchthaven. U hoeft dus niet te zoeken naar een parkeerplaats, heeft geen parkeerkosten of lange wachttijden en u hoeft geen lange afstanden af te leggen met uw bagage. Wij zetten u direct voor de vertrekhal af en halen u op bij de aankomsthal. Het wagenpark van Princen is jong, bijzonder divers en goed onderhouden. Het vervoer van en naar luchthavens gaat altijd tegen vooraf afgesproken tarieven.

Zakelijk vervoer

Reeds vele jaren verzorgt Princen zakelijk vervoer voor bedrijven in Weert en in de nabije omstreken. Wij mogen ons specialist noemen op dit vervoer en hebben regelmatig contact met de bedrijven wat de beste oplossing is voor hun vervoersproblemen. Indien er combinaties mogelijk zijn wordt dit ook besproken met de klant.

Door het jonge, luxe en diverse wagenpark, kunnen wij invulling geven aan al uw vervoerswensen. Van luxe taxi tot taxibus en/of rolstoelbus. Onze medewerkers zijn geüniformeerd. Voor al uw zakelijke ritten kunt u dus op ons een beroep doen.

U kunt ritten zowel per mail als telefonisch aan ons doorgeven. Hiervoor zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur. De vaste klanten hebben bovendien een calamiteitennummer waardoor ze ook buiten kantooruren Princen Personenvervoer kunnen bereiken. Voor onze zakelijke klanten is er ook een mogelijkheid om de ritten online te boeken. Mocht u hier de voorkeur aan geven, komen wij u dit graag toelichten.

Wij vervoeren uw medewerkers of gasten veilig, tijdig en comfortabel in onze luxe taxi’s. Ook voor vervoer van en naar luchthavens kunt u bij ons terecht tegen vooraf afgesproken tarieven.

Rolstoelvervoer

Princen Personenvervoer heeft meerdere rolstoelbussen in gebruik. Wij mogen ons absoluut zeer ervaren noemen in deze vorm van vervoer. Of u nu naar de dagbesteding gaat, het ziekenhuis: onze chauffeurs brengen u in uw rolstoel naar het afgesproken adres op de afgesproken tijd en halen u hier ook weer op. Sinds kort hebben wij ook twee nieuwe Caddy’s in ons wagenpark, waarmee u comfortabel van A naar B gebracht kunt worden.