Klantenservice Coördinator Personenvervoer

Klantenservice Coördinator Personenvervoer

Ben jij een geduldige en vriendelijke persoon met uitstekende communicatieve vaardigheden? Heb je een passie voor klantenservice en ben je bedreven in het coördineren van activiteiten in een dynamische omgeving? Dan ben jij wellicht de perfecte aanvulling op ons team als Klantenservice Coördinator bij Princen Personenvervoer!

Dit ga je doen:

Als Klantenservice Coördinator ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten die een taxi willen reserveren of informatie nodig hebben over onze diensten. Je neemt inkomende oproepen aan, behandelt reserveringen op een accurate en efficiënte manier, en zorgt ervoor dat klantvragen en -verzoeken worden afgehandeld met de hoogste mate van professionaliteit. Daarnaast werk je nauw samen met onze chauffeurs en planners om ritten te coördineren en ervoor te zorgen dat onze klanten op tijd en op de juiste plaats worden afgezet.

Dit breng je mee:

  • Ben jij iemand die niet afwacht, maar proactief stappen onderneemt
  • Beschik jij over uitstekende communicatieve vaardigheden en weet jij moeiteloos te schakelen tussen verschillende gesprekspartners?
  • Bezit jij een natuurlijk vermogen om kalm te blijven, zelfs onder drukvolle omstandigheden?
  • Heb jij een flexibele en verantwoordelijke instelling, klaar om te reageren op de dynamiek van ons bedrijf?
  • Toon jij de bereidheid om één keer per maand buiten kantooruren beschikbaar te zijn voor telefoondienst?
  • Gedij jij in een teamomgeving en draag jij graag bij aan gezamenlijke doelen?
  • Beschik jij over een empathisch vermogen, waardoor je goed kunt aanvoelen wat onze klanten nodig hebben?
  • Ben jij handig met een computer en navigeer jij moeiteloos door digitale systemen?
  • Kun jij minimaal twee dagen per week beschikbaar zijn om ons team te versterken?

Als je op al deze vragen ‘ja’ hebt geantwoord, dan ben jij wellicht de perfecte kandidaat voor ons team!

Dit mag je van ons verwachten:

Bij ons kom je terecht in een bloeiend familiebedrijf, waar ondernemerschap en veelzijdigheid centraal staan. Je krijgt een uitdagende functie met volop mogelijkheden om door te groeien. We bieden een flexibele werkweek van 16 uur. Het salaris is competitief en wordt bepaald op basis van jouw leeftijd en ervaring, conform de CAO Zorgvervoer en Taxi. Als beginnend telefonist ontvang je een vast startsalaris van € 13,27 bruto per uur (op basis van 21 jaar en ouder).

Bij ons bouw je vanaf dag één pensioen op via het Pensioenfonds Vervoer. Daarnaast ontvang je jaarlijks een feestelijk kerstpakket om de feestdagen te vieren. Bovendien hebben we een levendige personeelsvereniging die minstens twee keer per jaar leuke activiteiten of diners organiseert, zodat je deel kunt nemen aan gezellige teamuitjes en het sociale aspect van ons bedrijf kunt ervaren.

Dit is jouw kans om deel uit te maken van een inspirerende werkomgeving waar jouw inzet wordt gewaardeerd en beloond.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij enthousiast over de mogelijkheid om als Klantenservice Coördinator bij Princen Personenvervoer aan de slag te gaan? Stuur dan je cv en een motivatiebrief waarin je uitlegt waarom jij geschikt bent voor deze functie naar pz@princen.com. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.